Последни новини
Жеков и Костадинов застанаха зад Белчев

Двама от големите футбо­листи на ЦСКА Емил Костади­нов и Петър Жеков изразиха подкрепата си към треньора на отбора Стамен Белчев.

 

Членът на Изпълкома на БФС заяви: „Не мисля, че развръзката в първенството е логична. ЦСКА показа, че има голямо изра­стване спрямо миналата годи­на. Нещо обаче стана през пос­ледните 20 дни. Просто се пре­чупиха“, каза Костадинов пред „Спортна треска“ по БНТ. На въпрос дали сезонът е провален, отговори: „От малък съм играл в ЦСКА и знам какво е. Всяко второ място е провал за ЦСКА“.Костадинов обаче добави: „Мо­ето мнение е, че Белчев си вър­ши добре работата“.

 

Голмайстор №1 на елита Петър Жеков пък коментира: „За мен Стамен Белчев задължи­телно трябва да остане. Никой друг треньор на ЦСКА не е по­беждавал два пъти Лудогорец. В Разград си градят отбора много отдавна, докато ние ня­маме нужните хора като сме­ни. И видяхме какво се случи – през пролетта ни сполетяха много контузии и наказания и чисто и просто нямахме точ­ните резерви, които да замес­тят равностойно титуляри­те. Това се видя при загубата ни 8 Разград – тогава пуснахме трима, които не бяха на ниво­то, на което трябва да са за ЦСКА. Докато Лудогорец си нап­рави трите смени и продължи да играе по същия начин, изоб­що не се усети. Те имат равнос­тойни заместници за разлика от ЦСКА. Може би сега Ганчев ще вземе мерки. Защото с тези футболисти ЦСКА няма да има успех 8 Европа. Трябва да се по­работи по селекцията, за да из­караме поне 2-3 кръга в евро- турнирите, а не да ни бият още на старта“, изрази мнение Жеков пред БНТ. “Каранга е добър футболист, но е сам. Около него ги няма Якимов, Цанев и Боби Станков, кои­то навремето ме подхранваха. Каранга се бори много, иска да излъже съперниците, да вкара, а аз играех по-чисто, знаех къде ще ми подадат и веднага бях го­тов да шутирам“, добави Же­ков.

 

„Нашето ЦСКА е ясно – всички купи и медали са на „Армията“. Това е ЦСКА – друго няма. Имам покана за юбилея“, каза още Же­ков.

 

„Камбуров не може да ме нас­тигне. Той е много дърт и няма да му стигнат силичките. След­ващия сезон вече ще играе по 20-30 минути, а трябва да вка­ра още 50 гола. Не виждам как ще стане“, добави Жеков.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *