Последни новини
Жоро Миланов: ЦСКА е с една идея над Лудогорец

Халфът на ЦСКА Москва Ге­орги Миланов (25 г.) се изказа ласкаво за представянето на родния ЦСКА в Първа лига. Плеймейкърът призна, че ако се завърне в България в даден момент от кариерата си, ще играе на „Армията“.

 

„ЦСКА е с една идея над Лудогорец по това, което видях в последния месец от минала­та година. Очаквам оспорва­но първенство. Лудогорец ня­ма лесно да дадат първото място“, каза Миланов пpeд livesport.bg.

„Радвам се, че Гриша Ган­чев разреши проблемите око­ло ЦСКА – с базите и всички останали въпроси. Всичко е точно и ясно и няма да му пречи занапред. Оттук само ще се надгражда отборът, екипът на Ганчев е доказан през годините и очаквам ЦСКА да стане шампион“, добави Миланов.

„Ганчев умее да взима големи пари om футболисти. Emo сега много сериозна сума беше платена за Антон Недялков (б.р. – 1,5 милиона долара от ФК Далас). Едно е да направиш подобна инвестиция за напа­дател, а съвсем друго – за ляв бек. Ганчев се е доказал през годините и е хубаво, че има такива хора. Създава футбо­листи със скромни възнаграж­дения, знае как да ги калява, но се развиват и отиват в силни клубове след това. Един ден, ако се върна в България, е оче­видно за кой отбор ще играя“, каза още Миланов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *