Последни новини
Жоро Петков си пожела Левски на финала за Купата

Вратарят на Славия Георги Петков прогнозира финал за Купата на България срещу Лев­ски. През есента той отстъ­пи титулярното място под рамката на младия Стергиакис.

“Здравословно нямам про­блеми. Готвя се наравно с мла­дите. Когато се наложи и треньорският щаб има нужда от мен, съм готов да помог­на“, каза за Дарик радио 41-годишният страж. Той комен­тира представянето на Стергиакис (18 г.):

„За млад вратар като него поддържа добро ниво на мачо­вете. Пазеше добре. Сбърка в някои срещи, но това е нор­мално. Не му повлия и се готви добре“, каза още Петков.

„Гоним не само купата. Мо­ето мнение е, че можем да се преборим за първата шести­ца, но приоритет са полуфиналите с Ботев. Хубаво е да те подценяват, но в много от случаите фаворитите отпа­дат. При нас няма напреже­ние. Всичко е спокойно. Чака­ме с нетърпение мачовете с Ботев. Ако ги отстраним, фи­налът ще е в София и всичко може да се случи. Избирам си Левски за съперник в него“, ка­за бившият страж на „сините”.

„Черно море и Верея са ни конкуренти за първата ше­стица. Трябва да бием Верея вкъщи. Разбрал съм се с г-н Стефанов, ако съм полезен, че не е проблем да продължа и следващия сезон. Ако не съм полезен – сам ще спра. Не засе­га това не стои на дневен ред“, завърши Георги Петков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *