Последни новини
Загорчич: Левски е абсолютен фаворит

Наставникът на Славия – Златомир Загорчич коментира предстоящия финал за Купата на България срещу Левски на традиционната пресконференция преди двубоя.

 

„За нас е чест да играем във финала за Купата на България. Ще играем за удоволствие. Излизаме срещу много силен отбор. Те са абсолютен фаворит. Ние ще излезем и ще играем за удоволствие. Не се предаваме, ще се опитаме да направим изненада.

Има напрежение в съблекалнята, защото това са много важни мачове в кариерата на един футболист, но всеки мач носи напрежение. Този финал носи по-голямо.

Няма да се предаваме, въпреки че Левски има много добри играчи. Мен не ме притеснява нищо, защото ние постигнахме голям успех, след като се класирахме за финала.

Няма да има промени. Разчитам на тези играчи, разполагаме с много добри момчета и вярвам, че ще се справим. Не съм наясно със състава. Има леко контузени, ще изчакам днешната тренировка, а след това ще поговоря с момчетата и ще взема решение“, каза Загорчич на официалната пресконференция преди двубоя.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *