Последни новини
Златният джокер на Ботев недоволен от статута си на резерва

Златният джокер на Ботев Пловдив и старши треньора Николай Киров-Белия – Стивьн Петков, не е доволен от фак­та, че е резерва и продължава да не получава пълно доверие от наставника. Досега той има 10 гола в Първа лига все ка­то смяна. Досега той започна сред 11-те само в мача за купа­та с Литекс – 5:0.

„Стивън Петков е недоволен от статута си на резерва. Ко­ето е напълно нормално и естествено. Защото, ако има футболист, който е доволен от статута си на резерва, зна­чи той е сбъркал професията си. Стивън няма конфликт с ни­кого в Ботев. Той просто е момче с амбиция. Много обича Ботев и мисля, че показа това с катеренето си по предпазна­та ограда на трибуната при гола срещу Славия, който бе отменен“, каза агентът му Ге­нади Вучков, цитиран от сай­та plovdiv24.bg. През изминала­та седмица се появиха инфор­мации, че той може да се върне в Берое. Интерес към него има от полски клубове.

Петков се очаква да остане на пейката и днес при наглед по-лесното гостуване на Верея. Старозагорци са твърдо ше­сти. Ботев ще гони трета победа над съперника този се­зон, след като го удари с 4:2 на „Трейс Арена” и 1:0 в Коматево.

Старши треньорът на ка­нарчетата Николай Киров-Бе­лия няма да може да разчита на наказания вътрешен халф и ка­питан на отбора Лъчезар Балтанов. Централният защит­ник Пламен Димов пък ще оста­не на пейката, тъй като има 12 жълти картона и при още един ще бъде санкциониран за 3 срещи и така няма да може да играе в реванша със Славия за купата. За да е на линия за визи­тата на белите, Балтанов си изкара деветия жълт картон срещу Берое и така ще пропу­сне днешния мач с Верея и до­макинството на Лудогорец в събота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *