Всички новини Северозападна Трета лига Трета лига

ЗС БФС – София: Няма основания за налагане на наказания от мача Балкан – Локомотив (Мездра)

Дисциплинарната комисия от Зоналния съвет на БФС – София отхвърли жалбата на Локомотив (Мездра), каеща събития по време на приятелската среща в Ботевград срещу местния Балкан.

Ето и официално заключението на Дисциплинарната комисия към ЗС БФС – София:

„След приключване на обсъжданията и въз основа на докладите на длъжностните лица, както и взети обяснения на заинтересованите страни за горепосочената среща, ДК при ЗС на БФС – София

РЕШИ:

ДК при ЗС на БФС – София не намира основания за налагане на дисциплинарни наказания, при условията и по реда, установени в Дисциплинарния правилник на БФС – сезон 2022-2023 г. По постъпила жалба от Диан Христов Попов – треньор на ОФК „Локомотив“, гр. Мездра, взима за сведение настъпилите обстоятелства по време на проведената контролна среща, като оставя без последствия твърденията в изпратената жалба, тъй като от представения линк с видеозапис от срещата и от докладите от длъжностните лица, намира за неоснователни твърденията в жалбата за нанесени удари или отправени заплахи за саморазправа от футболиста на „Балкан-1929“ Здравко Атанасов и треньора на „Балкан-1929“ Иван Редовски.

Решението по т. 1 не подлежи на обжалване пред ЗС на БФС – София при условията и по реда, установени в Дисциплинарния правилник на БФС – сезон 2022-2023 г.”

Свързани новини

Балкан и Кюстендил не се победиха

Локо Мездра се наложи над Локо Дряново

Трима титуляри пропускат двубоя на Балкан срещу Левски Раковски

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P