Последни новини
Иван Петков пред F24: С Кокала Спартак (Плевен) го чакат светли дни, за мен е чест да играя под негово ръководство в родния ми клуб

Халфът Иван Петков призна в интервю пред Football24.bg, че за него е голяма чест да носи екипа на родния си клуб Спартак (Плевен).

Той акостира в тима преди началото на сезона и постепенно успя да се утвърди като важна част от ариегарда на Емил Велев – Кокала.

Петков има страхотна юношеска визитка в която ясно си личи, че е бил сред най-големите таланти на Литекс и е бил капитан на своя набор.

„В Спартак (Плевен) всичко е супер и за мен е чест да играя за родния ми отбор. Целта ни е да побеждаваме във всеки един мач през втория полусезон. Дойдоха силни футболисти, а освен това гръбнака се запази, така че не мисля какво може да ни спре“, обяви той пред нашата медия.

„Като цяло съм амбициран да разкрия напълно потенциала си за в бъдеще, но основната ми цел и задача в момента е да бъда максимално полезен на Спартак и на синята идея“.

„Във футбола никога не трябва да гледаш какво е било вчера, винаги трябва да гледаш само напред и да се раздаваш здраво всеки ден“.

„Изключително радостен съм, че имам честта да тренирам под ръководството на доказал се специалист като Емил Велев. Нека не забравяме, че все пак той е последният шампион с Левски и това е нещо изключително значимо“.

„Мисля, че с него начело на Спартак ни чакат много добри дни“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *