efbet Лига Всички новини

Изпълнителна агенция “Медицински надзор” с благодарствено писмо до Борислав Михайлов

Изпълнителният директор на ИА “Медицински надзор” проф. д-р Росен Коларов изпрати благодарствен адрес до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по повод съдействието на БФС при отбелязването на Европейския ден на донорството.

“Уважаеми г-н Михайлов,

От мое име и от името на цялото ръководство на Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ се обръщам към Вас, за да изкажа нашата сърдечна благодарност за оказаните от Вас и Вашия екип съпричастност и съдействие при организирането на съвместната инициатива по отбелязване на Европейския ден на донорството и трансплантацията на органи на Съвета на Европа. Благодарение на Вашето партньорство на 8 октомври 2022 г. двубоите от Първа професионална лига преминаха под надслов „Да! За живот!“, с призив за съпричастност към високохуманната кауза.

Ще се радваме и в бъдеще да надградим нашето партньорство със следващи инициативи, така че ползотворно да насочваме вниманието на широката общественост за значението на тази благородна дейност”, се казва в писмото.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P