efbet ЛигаВсички новини

Изхвърлен от БФС клуб: Пускай Преслава!

Изхвърлен от БФС клуб: Пускай Преслава!, Football24.bg
bet365

ЗС на БФС – Пазарджик извади Спартак Пещера от състава на местната А ОФГ. Това се случи, след като Спартак напусна терена в мача с Марица в Белово при 3:2 за домакините, недоволни от съдийството. Ето какво написаха от Спартак Пещера на страницата си във Фейсбук:

Уважаеми приятели и неприятели на футбола,

след като отборът на “Спартак Пещера” беше изваден от АОФГ и 20-хиляден град остана без мъжки футбол, сме длъжни да поясним следното.

efbet Бонусите са важни! 200 лева за спорт и 1500 лева за казино!

Знаехме последствията от изваждането на отбора, но това бе продиктувано от действията на дежурния делегат Димитър Георгиев, който под натиска на резервната скамейка и публиката видя нарушение от 30 метра, което главният съдия НЕ ВИДЯ от 5 метра. Когато избраха за председател на ОС на БФС г-н Линков, ни обясняваше как всичко ще промени и няма да е по старому.

И успя. Поздравления! Вече дежурните делегати ще могат да отменят голове, да раздават картони и т.н. Така ще се ръководи футболът в Пазадржишка област. Същият Линков (само преди 3 месеца беше награден за развитието на футбола в град Пещера) ни казваше , че не може да наказва съдии, защото няма кой да свири.

Сега може да се успокои. Една съдийска бригада ще бъде свободна, а и не му трябват главни съдии.

Един съвет: С парите от глобите на футболните отбори може да закупите ВАР-бус за дежурните делегати.

На всички отбори от областта желаем УСПЕХИ!

Пускай Преслава…………………

От УС на “Спартак Пещера”


Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P