Последни новини
Илиан Илиев: По-добре да бием, отколкото да играем красиво и да не печелим точки

Имахме задачата да постигнем задължителна победа. Не мисля, че се получи голям спектакъл. В тази ситуация предпочитам победа, отколкото красива игра без точки, обяви треньорът Черно море Илиан Илиев след победата на неговия тим с 2:0 над Витоша (Бистрица).

„Трудно е да играеш за задължителна победа, Витоша нямат притеснение от резултата, знаят на което място са, при нас има повече скованост. Доволен съм от футболистите, от начина, по който изиграха мача. Може би трябваше да играем повече напред“, добави той.

„2:0 е много коварен резултат, играехме с първи пас назад, в някои случаи това улесни противника, но е важна победата. Можем със сигурност повече, познавам футболистите, но е много трудно в тази обстановка, трябва да имаме повече издръжливост, повече сила. Задачата при 2:0 беше не да търсим трети гол, а да не допуснем, защото при 2:1 знаете какво щеше да се случи“, каза още Илиан.

„Когато централният нападател вкара гол, значи целият отбор функционира добре. Не е лесно след 8-9 месеца без победа вкъщи да запишеш две победи. Потенциалът го имаме! За една седмица имаме три мача и сигурно всеки футболист ще има възможност да се докаже. Цветков е част от отбора, може да ме питате и за други футболисти“, добави бившият национал.

Снимка: Sportal.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *