Последни новини
И Банско подкрепи Борислав Михайлов

С официално решение за подкрепа на Борислав Михайлов за четвърти мандат начело на Българския футболен съюз ще излезе Съветът на директорите на „Банско“. Според почти единодушното мнение на 5-членното ръководство на клуба кандидатурата на легендарния вратар на конгреса на 16 февруари е без алтернатива. Като се има предвид и патриотичният и стратегически факт, чевицепрезидент на Боби е роденият тук Атанас Фурнаджиев, който е управител на „Мото-Пфое“ и собственик на хотел „Белведере“, всеки друг избор, ако не автогол, би бил същинска екзотика. Още повече че бизнесменът е и близък с кмета Георги Икономов, с когото дойде на стадион „Свети Петър“ и изгледа последното ни домакинство през есента, спечелено с 6:2 над „Балкан“ (Ботевград).
Основният конкурент на настоящия шеф на БФС – бившият му съотборник в националния отбор Любослав Пенев, пък се пробва да си създаде лоби при „козлите“, но удря греда. Според негови сподвижници той опипвал почвата чрез свой човек, работил под Тодорка, като наивно смятал, че може да получи рамо само заради това, че шефовете на „Банско“ са в по-голямата си част цесекари. Самият Любо, който заедно с Христо Стоичков и Емил Костадинов е символ на великия „армейски“ тим от средата на 80-те и безспорно е сред най-славните централни нападатели у нас и в Испания, до 18-ти януари още не бе подал кандидатурата си. А и зад него така и не застана никое от двете ЦСКА-та.
И тогава на раздяла се появява банска връзка – Любо Пенев дава скандално интервю, в което в типичния си стил се нахвърля на целия Изпълком на БФС и в частност на Наско Фурнаджиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *