27/05/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Капитанът на Пирин: Нека има обединение, Пирин е велик отбор!

Капитанът на Пирин: Нека има обединение, Пирин е велик отбор!, Football24.bg

Един от капитаните на Пирин Благоевград – Венцислав Бенгюзов призова футболната общественост да се обедини и подкрепи отбора в навечерието на днешния мач с Етър . Бенгюзов в понеделинк с тол от дузпа донесе втората поредна победа на орлетата. Според него в моменат отборът се стабилизира и няма нужда от външно напражение.

efbet Бонусите са важни! 200 лева за спорт и 1500 лева за казино!

 “С всеобщи усилия, Пирин започна да излиза от кризата, причинена от липсата на точки в класирането. Влагаме много труд и отдаденост и всички заедно имаме мисия Пирин да се справя все по-добре и да бъде там, където му е мястото. За нас е изключително важно да няма външно напрежение и разделение. Нека всички заедно се обединим за каузата на Пирин. В отбора изобщо не се интересуваме от политика и бягаме далеч от всякакви политически зависимости. Пирин не е политика и никога няма да бъде.
В момента обстановката в клуба е изключително спокойна.Задълженията се погасяват и ние мислим само за футбол,което почва да се вижда и от резултатите.Работи се много професионално,гледаме в една посока с треньорите и ръководителите.
 Благодарни сме на Община Благоевград и  ръководството,че помогнаха на Пирин в тежък момент и продължават да го правят.  
Нека няма разделения между пиринската общност. Ние сме едно и заедно можем да постигнем велики неща, защото Пирин е велик отбор и винаги ще бъде” -коментира Венцислав Бенгюзов.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P