Последни новини
„Каранга не знае какво прави!“

Най-големият голмайстор в историята на българския футбол Петър Жеков изрази мнението си за поведението на Фернандо Каранга. „Той, Каранга, си е такъв – не знае какво прави. Това им е в кръвта – танцуват, пеят, правят глупости. Нали помните, че те измислиха това – люлеят след гол бебета, правят се на маймуни. Аз ще му кажа на Стамен да проведе сериозен разговор с него. Но не вярвам Каранга да го разбере. Аз знам и защо го прави. Твърде много го вдигат в облаците. Бразилецът знае, че е незаменим и без него лошо. За това си позволява много. Аз навремето също си позволявах да пуша пред съблекалнята на ЦСКА. Симолията веднъж ми направи забележка, но тъй като нямаше кой да пусне вместо мен, ме остави на мира. Докато не му намерят на Каранга заместник, ще се държи така. Няма да идва за подготовката, ще играе рисково във всеки мач“, каза легендата на ЦСКА и Берое.

 

„Гледах само второто полувреме на мача с Пирин. Като видях колко положения изпуснаха в края, бях сигурен, че ЦСКА ще бие. То беше нормално да си бият и по-рано, но и Пирин се хвърлиха много добре, от центъра още биеха съперника си. В края имаше и късмет, но той обикновено отива само при добрите. Както и парите отиват само при богатите. Това са житейски истини“, смята Жеков.

 

„Има и друго нещо, което е важно. Гледах го този бразилец отляво, ми той не е футболист. Сигурен съм, че аз ще го излъжа Жеферсон няколко пъти. Сега не съм тренирал, но ако тичам 2 седмици и ни пуснат в един квадрат 4 на 4, поне три пъти ще го мина поред, няма да види топката. Много е странно кой го доведе този и защо. ЦСКА започна да играе в Благоевград, едва когато влезе това момче Сашко Георгиев. Но то няма как – продадоха си най-добрия футболист Недялков и взеха някакво менте. При това положение няма как да станат шампиони. Дори да си скъсат трътките не могат“, е мнението на Жеков.

 

Той обаче смята, че ЦСКА-София ще спечели дербито с Левски в края на седмицата. „Левски ще паднат, защото са по-слаби и от нас. Няма как, а те и дузпи не могат да бият. Кой му каза на това момче Нашименто как да изпълнява, той направо я изплю в аут. Но щом бил дузпаджия, нека все така да ги бие“, завърши легендата.

 

„Меридиан мач“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *