Последни новини
Каранга ще прибира близо 100 000 долара

Фернандо Каранга ще получава изключително висока заплата в китайския Хенан. Според запознати месечното му възнаграждение там ще е близо 100 000 долара или заплата, многократно по-висока от тази, която е взимал на „Армията“. Подобна сума е напълно стандартна в китайското първенство за чужденци, които не са реномирани в световен план. Отделно по контракта на Каранга с Хенан ще има и редица тлъсти бонуси при определени постижения. Агентът на играча Андерсон Насрала, обяви, че Каранга се е разбрал с Хенан за 3-годишен контракт.

 

Тарторът на Сектор Г Иван Велчев също коментира заплатата на Каранга в социалните мрежи: „Искам да ми обясните как се задържа футболист, като не иска да играе за отбора, отказва да тренира и започва да върши… Как точно да стане, след като отива в Китай на 50-60 хиляди долара заплата. Или да остане от любов към феновете”, написа Велчев във Fасеbоок.

 

ЦСКА ще получи над 6 милиона лева по сделката за Каранга. Според някои източници армейците ще приберат 3,5 милиона евро с бонусите. При всички положения средствата, които ще постъпят в касата на клуба, ще са над 6 милиона лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *