Последни новини
Карнобат започна зимна подготовка с 20 състезатели

Четвъртият в есенното подреждане на Югоизточна Трета лига „Карнобат“ започна своята зимна подготовка.

20 от избраниците на играещия треньор Георги Калоянов се събраха на Градския стадион в Карнобат, където след приветствия и пожелания за силна година, почерпка с торта и безалкохолни напитки, карнобатлии излязоха на терена за дебютното си занятие.

Сред трениращите се откроиха две имена, чието отсъствие се усети – Пейчо Делиминков и Любомир Стефанов, които се възстановяват от тежки контузии.

Добрата новина е, че на пълни обороти тренират капитанът на отбора Пламен Димитров и Марин Маринов, които дълго време бяха извън терена, също заради тежки травми.

Зимната подготовка на „Карнобат“ ще протече на местна почва, а договорените контроли са 5. На 27-ми януари е първата проверка с „Нефтохимик“, следват срещи с „Несебър“ – на 3-ти февруари, с юношите до 19 г. на „Черноморец 1919“ на 7-ми февруари, а на 10-ти и с мъжката формация на „акулите“. За 14-ти февруари е предвиден спаринг със „Созопол“.

Към този момент в отбора няма новопривлечени и освободени състезатели, но е възможно по време на подготовката да бъдат тествани две-три момчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *