efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Киров: Проблемът бе, че създадохме твърде малко в атака срещу ЦСКА

Киров: Проблемът бе, че създадохме твърде малко в атака срещу ЦСКА, Football24.bg

Новият треньор на Арда Николай Киров съвсем в реда на нещата бе доста разочарован след кошмарния си повторен дебют начело на тима, а именно отпадане от ЦСКА в 1/4-финалите за Купата на България.

„Мисля, че проблемът беше, че създадохме твърде малко в атака. Имахме една по-чиста ситуация. При другите стигахме до 30-ия метър. Имаше доста елементарна грешка при гола им. Знаехме за това тяхно заучено. Бавно се наредихме. Важно е за такива двубои да се концентрираме при статичните положения. Спаднало е самочувствието на отбора. Нормално е след няколко негативни резултата. Има доста работа“, каза Киров.

„Има една група от състезатели, с които сме работили в предния ми период. Те ще си припомнят моите вижданията. Има работа както в едната фаза, така и другата. Мен ме притеснява, когато един отбор създава малко голови ситуации. Твърде малко бяха днес“, продължи той.  

„Всеки може да сгреши в последния удар. Имаме доста скоростни хора на фланговете. Закъснявахме в завършването на атаката. По-бавно взимахме решения. Отстъпихме в единоборствата в средата на терена. Много работа ни чака“.

„Дай Боже цикълът да е позитивен. След днешния – не. Винаги е така, когато се поеме отбор в движение. Има я тази трудност. Трябва да се съсредоточим до прекъсването след няколко кръга“.

„Основната причина е, че нещата в трансферния период са се правили в движение. Доста хора са със закъсняла подготовка. Похвално е, че са направени футболисти, които са си осигурили трансфери, но бавно се е реагирало. Ако утре има изходящ трансфер, ще е много трудно да се намери заместник. Каскардо до заварих в отбора. Разковничето е точно там“.

Преговорите не бяха лесни, но самото място и предни емоции определено наклониха везните да приема“.

„Ние сме длъжни да се борим за седмото място. На една точка сме. Въпросът е колко бързо състезателите ще приемат идеите ми“, каза още Николай Киров.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P