Последни новини
Клуиверт: Предпочитам триумф в Шампионската лига пред дубъл

Легендата на Барселона – Патрик Клуиверт смята, че Реал Мадрид потенциално може да има по-добър сезон от каталунците, ако спечели Шампионска Лига, въпреки че от блауграна вече си осигуриха дубъл, спечелвайки титлата и купата в Испания.

 

„Шампионската Лига е най-голямата награда, която всеки отбор може да спечели. Да спечелиш дубъл също е хубаво, но спечелването на Шампионска Лига е по-добре. Бих предпочел да играя финал на Шампионска Лига и да го спечеля, защото, ако го загубиш и нямаш и дубъл нещата не са добре.

 

Реал Мадрид играе добре и винаги правят каквото трябва. Шампионската Лига е най-важната титла, но ако Реал Мадрид не я спечели, ще им е много по-трудно през следващия сезон. Барселона е Барселона и Мадрид е Мадрид, едните могат да спечелят Шампионска Лига, а другите да направят дубъл. И двата отбора играят за победа.

 

Меси и Роналдо са различни играчи. И двамата са на най-високо ниво и всеки заслужава добри думи от всички. Меси е бил роден с впечатляващ талант; Роналдо също го е постигнал, но е трябвало да работи много по-здраво, за да достигне това ниво”, заяви Клуиверт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *