efbet ЛигаВсички новини

Коловати: Крайно време e тези в БФС да си тръгнат

Бившият футболист на Левски и националния отбор Илиан Стоянов-Коловати отправи мощна атака към БФС. Той бе гост в „Актуално студио Дерби“.

efbet Бонусите са важни! 200 лева за спорт и 1500 лева за казино!

„Българският футбол в момента се ръководи еднолично. Крайно време е тези хора в БФС да си тръгнат сами – докато все пак има някакво уважение към тях. Защото мисля, че вече не остава. Трябва да дойдат млади и образовани хора, които милеят за футбола и не са пристигнали да крадат пари. Тези хора може би искат да мине някаква давност, за да не ги преследват след това за злоупотреби. Най-вероятно това е причината. Но такъв срам в българския футбол не е имало никога. Ние копаем дъното. Радват ли се на това управление хората в България? Хората трябва да ги изметат! Крайно време е! Трима-четирима юноши трябва да играят минимум по 70 минути в мачовете. Има деца, които имат качества. Стига с недоказани чужденци. Подписват за 2-3 години, а след това не можем да ги изгоним и взимат сума пари. Не се работи с юношите. Но трябва да има и треньори с топки, които да налагат млади играчи. А на наставниците да са страхливци и да слушат президентите и мениджърите“, заяви Коловати.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P