Водещи новини Всички новини Трета лига Югоизточната Трета лига

Костенски: Недялко Москов ни беше вкарал троянски коне в отбора, иска да отрови обстановката в Черноморец (Бургас)

Спортният директор на Черноморец (Бургас) Слави Костенски реши да отговори на Недялко Москов от Несебър чрез трибуната на Football24.bg.

Последният изказа мнение по-рано днес през деня пред нашата медия, че проблемите на “акулите” са изцяло в спортно-техническия щаб, а не във футболистите.

“Ние като клуб винаги сме гледали и сме анализирали нещата само в нашия си отбор. Несериозно е президент или незнам какъв се води на Несебър Недялко Москов да дава оценки за клуб с който няма нищо общо”, обяви Костенски пред нас.

“Въпреки големите си напъни, няма как и да има. От Несебър ни бяха вкарали в отбора троянски коне и интригите не спираха, но и това преодоляхме. Не е лесно с такива хора, но не се отказваме”.

“Откакто се завърнах в клуба на поста спортен директор нападките към мен не са спрели. Знам от къде идва всичко, но това ме амбицира още повече”.

“Няма как да се засегна от думите на този човек, на всички ни е ясно, че той цели да вкара напрежение и да отрови обстановката в клуба ни”.

“Твърдо сме зад треньора Веселин Великов и вярваме, че той е правилният човек за Черноморец Бургас. Работата му в отборите, които е водил до момента, го доказва. Изминалите мачове не са атестат за работата му, тъй като той пое отбора в движение”.

“Селекцията и подготовката при нас не бяха негово дело. В края на сезона ще си проличи кой за какво става! Не искам да навлизам в обяснителен режим към господина, а само да поправя информацията, която той дава по медиите. Ангажиран съм в групата на Лукойл като химичен инженер магистър, какъвто съм”.

“Като такъв не се притеснявам, имам време да мисля за футбол поне по 15 часа на ден, тъй като си оставам 8-9 часа за сън. Притежавам УЕФА “А” лиценз, продължавам да се обучавам и мисля, че това ми дава право да се занимавам с футбол. Много ми е интересно той какъв лиценз или образование по футбол притежава, че има такова самочувствие постоянно да дава съвети и мнение за чужди отбори”.

Снимка: Kotasport.com

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P