27/05/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Костов се изцепи пред феновете: Съблечете ме и мен

Костов се изцепи пред феновете: Съблечете ме и мен, Football24.bg

Група ядосани привърженици на Левски се събраха на тренировъчния терен на стадион “Георги Аспарухов”, за да поискат обяснения от наставника Николай Костов.

Феновете поискаха оставката на наставника заради серията от слаби резултати. Те изразиха мнение, че Костов е съсипал психиката на играчите си, както и качеството им, визирайки най-вече Хосе Кордоба и Пламен Андреев.

Попитан дали знае какво е станало с Ивайло Петев, Костов сподели, че не знае, отговориха му, че е бил съблечен, на което треньорът каза: „Съблечете ме и мен“, на което феновете все пак запазиха хладнокръвие и му заявиха, че искат да си тръгне с мир.

Треньорът призна, че на почивката в мача с ЦСКА е казал на Цунами: „Мълчи!“, докато е обяснявал тактиката за второто полувреме.

Феновете попитаха как се поема отговорност, дали иска Андриан Краев в състава, за резила в Пазарджик за Купата и други.

Когато Костов застана пред привържениците, бе прекратена и тренировката, тъй като и футболистите застанаха да слушат. Имаше и две бомбички, които гръмнаха.

След няколко покани от привържениците Николай Костов каза на футболистите да продължат със заниманието си. Костов сподели, че е несериозно да бъде изкаран сега, след като му казаха, че нямат намерения да правят проблеми.

На Костов бе казано, че протестът не е към него и футболистите, а към ръководството, на което отговори: „Протестът е енергия“.

Нервите на Николай Костов кипнаха и той заяви категорично: „Аз оправдания за нищо нямам!“.

В крайна сметка масово феновете си тръгнаха и го приканиха да си продължи тренировката. Няколко от тях останаха в разговор с Костов и помощника му Кирило Нестеренко.

“Тема спорт”

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P