Последни новини
Красимир Балъков: Мачът в Пловдив е стратегически за нас!

Като стратегически определи предстоящия мач срещу „Локомотив“ (Пд) главният мениджър на „Етър“ Красимир Балъков. „Виолетовите“ имат последна възможност да запазят шансовете си за второто място в групата, което дава право на директно оставане.

 

„Това е най-важният мач за нас, все едно е финал. Двубоят е стратегически и за „Локо“ (Пд), и за нас. Ако загубим в Пловдив, губим вече и теоретичната възможност да играем за 7-10 място. Ако спечелим победа или реми, все още можем да гоним второто място в групата. Нещата не зависят само от нас, но ние във всеки мач ще играем за победа. Това е реалността и трябва да я приемаме, но и да отидем за 11-14 място, сме длъжни във всеки от следващите мачове да играем здраво и да не губим ритъма“, коментира Красимир Балъков.

 

Двубоят „Локо“ (Пд) – „Етър“ е в неделя от 20:00 ч. на „Лаута“. Той ще бъде ръководен от един от елитните ни рефери – Ивайло Стоянов, който в сряда свири на ниво дербито ЦСКА – „Левски“. Негови асистенти са Велислав Миленков и Мирослав Иванов, съдийски наблюдател – Кирил Лозанов. Също в неделя, но от 17:30 ч. „Дунав“ приема „Септември“.

 

Източник: Sport-vt.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *