Последни новини
Крушарски: Чакам и гинеколог да се изкаже за Локо (Пд)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи емоционално и нестандартно изказване на пресконференцията след мача със Септември. Той за пореден път застана зад треньора Бруно Акрапович и заяви, че в отбора вече има мъже и характер.

 

„Важното е, че има ред, има отбор, който си го надграждаме лека-полека. Това, което сме се разбрали, Акрапович го върши перфектно – да има ред, съблекалнята да стане колектив. Ще видите, че в следващите два мача момчетата ще играят и заради мен. На Бруно проблемът е, че не се съобразява с никой, а прави това, което сме се разбрали. За едни Крушарски е малоумник, за другите Акрапович трябва да излезе на терена и да играе. В момента дрязгите спряха“, каза бизнесменът.

 

„Има хора, които обаче не искат Локомотив да върви напред. Гледам започват да се изказват и художници, чакам и някой гинеколог да се изкаже… На тия, дето толкова се интересуват, да вземат да извадят някой лев. Все ме питате има ли пари. Като че ли Народ-ната банка е мой спонсор. Ние, ако търсим Марадона, не сме дорасли с бюджета за него. Аз след 5 години трябва да започна да печеля. Как ще печеля? Като намаля разходите за отбора. Като вадим кадри и развъртим търговията“, добави той. „Пожелавам на Камбуров да изпревари Петър Жеков. За него нищо лошо не съм казал. Той при мен беше един работник“, завърши Крушарски.

%d блогъра харесват това: