Последни новини
Крушарски: Чакам и гинеколог да се изкаже за Локо (Пд)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи емоционално и нестандартно изказване на пресконференцията след мача със Септември. Той за пореден път застана зад треньора Бруно Акрапович и заяви, че в отбора вече има мъже и характер.

 

„Важното е, че има ред, има отбор, който си го надграждаме лека-полека. Това, което сме се разбрали, Акрапович го върши перфектно – да има ред, съблекалнята да стане колектив. Ще видите, че в следващите два мача момчетата ще играят и заради мен. На Бруно проблемът е, че не се съобразява с никой, а прави това, което сме се разбрали. За едни Крушарски е малоумник, за другите Акрапович трябва да излезе на терена и да играе. В момента дрязгите спряха“, каза бизнесменът.

 

„Има хора, които обаче не искат Локомотив да върви напред. Гледам започват да се изказват и художници, чакам и някой гинеколог да се изкаже… На тия, дето толкова се интересуват, да вземат да извадят някой лев. Все ме питате има ли пари. Като че ли Народ-ната банка е мой спонсор. Ние, ако търсим Марадона, не сме дорасли с бюджета за него. Аз след 5 години трябва да започна да печеля. Как ще печеля? Като намаля разходите за отбора. Като вадим кадри и развъртим търговията“, добави той. „Пожелавам на Камбуров да изпревари Петър Жеков. За него нищо лошо не съм казал. Той при мен беше един работник“, завърши Крушарски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *