Последни новини
Кюстендилеца: Искаме българи в отбора, но не спираме да ги плюем

Тарторът на агитката на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца даде своето обяснение за проваления сезон. Той пу­бликува дълъг статус във Фейсбук.

 

 

„Много бързо забравихме къде бяхме преди 2 години. Опитваме се да не отчита­ме, че срещу нас се води вой­на на всички фронтове от хора, които са „силните на деня“ и от които зависи всич­ко в тази държава. Не отчи­таме, че при едните се пра­вят трансфери за по 2-3 ми­лиона евро и се дават запла­ти по 50-60 хиляди евро. А другите също направиха се­ лекция с пари с неясен произ­ход и раздават заплати от рода на 30 хил. евро като та­зи на Холмар.

 

Искаме българи в отбора, но не спираме да ги плюем, ако дойдат само чужденци, ще почнат коментарите за­що няма българи в отбора. Трябва да се отбележи също така подкрепата, която по­лучиха нашите противници от съдии, комисии, БФС, дава­ха се пари на противници и какво ли още не, но се дър­жахме достойно до мача в Разград, където рухнахме. Някой попита ли нашите футболисти как се чувства­ ха след дузпата за турците срещу Септември, защото и те не са слепи и виждат как­во се случва в нашето жалко първенство, в което и Барса и Реал щяха да бъдат отряза­ни, наритани и ощетени от съдиите.

 

Не ме разбирайте погреш­но, не искам да защитавам футболистите, защото и те носят вина, особено за по­следните мачове, в които не­ що ни куцаше и миришеше на бездушие. Коментарите за даване на мачове и уреждане на титли ще ги оставя на по- знаещите от мен, само ще вметна, че който познава Гриша Ганчев, знае, че би предпочел никога повече да не се занимава с футбол пред опцията да полегнем на кой­то и да било“, се пише в част от обръщението на Иван Велчев-Кюстендилеца.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *