Последни новини
Левски засилва конкуренцията на Митрев с чужденец

Ръководството на Левски е взело решение през лятото да бъде привлечен още един опи­тен вратар, съобщава „Тема Спорт“. Сините вече оглеждат пазара, като погледът им е на­сочен към чужбина. Спортно- техническият щаб държи в съ­става да има човек, който да се конкурира с Божидар Митрев за титулярното място, а защо не и да измести капита­на от него. През кампанията дубльори на национала бяха младоците Александър Любе­нов и Николай Кръстев. Те оба­че не успяха да убедят, че за­служават твърдо да бъдат на­лагани.

 

През есента сините имаха интерес към Николай Михай­лов, но тогава до разбирател­ство между двете страни не се стигна. В момента бив­шият национал е част от ки­пърския Омония (в този клуб треньор бе Ивайло Петев), но почти сигурно той ще напусне след края на сезона. Ако това не стане, не е изключено сини­те отново да разгледат този вариант.

 

Делио Роси и екипът му имат поглед към италианския пазар. Прекратилият състеза­телната си кариера в начало­то на сезона Боян Йоргачевич също може да помогне със съ­вет.

От „Герена“ обявиха, че ня­ма да правят мащабна селек­ция през лятото, а целта им е да задържат състава си и да надградят върху него. Очаква се новите да бъдат двама. По­не такова е желанието на висшето ръководство. От клуба ще заделят и сума за трансфе­ри. През този сезон сините привлякоха 21 нови, като само за двама плащаха. Румънският халф Нелуц Рошу струваше на клуба 100 хиляди евро, а порту­галският полузащитник Фили­пе Нашименто – два пъти по­вече.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *