Последни новини
Левски продължава да се мота със селекцията

Левски най-вероятно ще премине на пожарен вари­ант за селекция. Всички опи­ти на сините да привлекат желаните от тях футболис­ти от чуждестранни отбо­ри засега удрят на камьк. За­това и новите попълнения са само две – още преди Нова година сините подписаха с централния защитник Аймен Белаид, а след старта на подготовката привлякоха и разделилия се с Пирин Ста­нислав Костов. В деня на пър­вата контрола за 2018-а – 0:3 от малтийския Хибърниънс на 17 януари, спортният шеф на Левски Асен Букарев заяви, че е предложил догово­ри на трима набелязани игра­чи. И обяви, че до ден два, се надява да получи по­ложителен отговор.

Нищо подобно не се случи. И вчера в офисите на клуба не се поя­ви нов футболист. За да е в течение с преговорите, Букарев се прибра В София. Собственикът на клуба Спас Русев също обяви, че се е зах­ванал с правенето на селек­ция. „Участвам много актив­но в този процес“, заяви в сряда той. „Силно се надя­вам, че отново ще имаме възможност да зарадваме на­шите привърженици и да за­силим интригата в остава­щите няколко месеца до края на първенството“.

Видно е, че сините закъс­няват. Делио Роси настоява­ше да има Всички нови за старта на подготовката в Малта. В островната дър­жава вече започна избистрянето на със­тава за пролетта, но желаните от италианския специа­лист ляв бек, халф и още един нападател ги няма.

Изпълнителният и финансов директор на Левски Красимир Иванов вече на няколко пъти обяви, че клубът е заделил средства за привличането им, без да разкрие точната сума.

Нови обаче няма… Което оз­начава, че сините или са се прицелили твърде нависоко, или отпуснатите пари са не­достатъчни за взимането на играчи, които ще повишат качеството на настоящия състав.

В събота Букарев трябва да пътува обратно за Мал­та. Ако иска да зарадва треньора с нов играч, то днес спортният шеф и собственикът на клуба ще трябва да финализират трансфер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *