efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Левски се похвали с рекодни приходи

Левски се похвали с рекодни приходи, Football24.bg

Само ден след анонсирания трансфер на Хосе Кордоба в Норич, Левски се похвали с рекордни приходи, свързани с активността на феновете в клубния магазин.

От началото на годината заради физическа и онлайн продажбата на артикули в клуба са постъпили 2,4 милиона лева. Това е почти двойно увеличение, ако се сравнява със същия период от 2023 г.

Ето и съобщението:

Отдавна знаем, че левскарите нямат аналог в любовта към клуба си.

Затова в навечерието на подготовката и новия сезон сме длъжни още веднъж да свалим шапка за всичко, което правите за „Левски“.

Благодарение на вашата активност ПФК Левски е генерирал рекордните приходи от 2 400 000 лева във физическия и онлайн магазин от началото на календарната 2024 година до края на сезона през месец май!

За сравнение миналата година за същия период приходите са били 1 300 000 лева! Това е почти двойно увеличение, което не само показва любовта и помощта ви към Левски, а и мотивира всички в клуба да работим още по-усилено.

Тепърва до края на годината Ви очакват много ексклузивни продукти и изненади, които сме сигурни, че ще предизвикат фурор в „синята“ общност.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P