efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Левски търси вътрешен халф

От ръководството на Левски искат задължително да привлекат вътрешен халф през лятото.

На “Герена” има достатъчно индикации, които да притесняват Станимир Стоилов и неговия екип. Има три висящи случая, които ако се разрешат само в негативна посока – “сините” ще изпаднат в небрано лозе.
Най-напред става въпрос за Филип Кръстев, чийто наем изтича в края на сезона. “Сити Футбол Груп”, компанията, която държи правата на българския национал, може би ще търси друго предизвикателство за Кръстев. Наскоро дори човек от централата им дойде на “Герена” да говори с играча, с агента му Николай Жейнов и с Мъри Стоилов. Индикациите бяха, че Филип може да предоговори условията си за удължаване на наема, но ако клубът бе придобит от “Спорт Репъблик”, след което Левски да вдигне нивото и да преследва по-високи цели. Клубът обаче продължава в строго икономичен режим.

Вторият казус е с Андриан Краев, който продължава да бъде обект на интерес от Фехервар. Тази зима унгарците сложиха на масата първоначално 650 хиляди евро, след това подобриха офертата на 750 хиляди, след което получиха обратната цена 1 милион и преговорите замръзнаха. През лятото обаче може да се стигне до продажба с цел привличането на свежи средства, с които да се чисти дългът към НАП.
Третият висящ случай е с набелязания Макрецскис. Универсалният футболист на Пирин е силно желан от Левски и дори има устна уговорка с хората от “Герена” да пристигне от Благоевград, но това вече е много съмнително поради интерес от ЦСКА и Лудогорец.

“Тема спорт”

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P