Всички новини Северозападна Трета лига Трета лига

Локо Горна Оряховица излезе със становище срещу съдийството

УС Локомотив Горна Оряховица излезе със становище, че клубът е бил ощетен от съдиите в първите кръгове на първенството в Северозападната Трета лига.

Ето и становището на клуба без редакторска намеса:

    Днес 01.11.2022 година УС на ОФК “Локомотив” Г.О. проведе заседание, на което беше направен анализ и оценка за представителния отбор на ОФК “Локо”, участващ в първенството на Северозападна Трета лига 2022/2023 година. Изминали са тринадесет кръга от първенството и отборът се намира на трето място в класирането с актив от десет победи, две равенства и две загуби, със спечелени 29 точки и голово съотношение 31:9. 

    Допуснатите две загуби “Локо” ГО – “Академик” Свищов 1:2, “Бдин” Видин – “Локо” ГО 3:0 и равенството – “Павликени” – “Локо” ГО 2:2, са резултати след допуснати скандални съдийски грешки, които доведоха до намален точков актив на отбора и нереално класиране от трето място, което породи мнение на ръководството и феновете на отбора, че срещу него има тенденция единствено от съдийско естество, което в момента е решаващо за точковия актив и класирането на отбора след изминалия 13-ти кръг на първенството. 

    УС на ОФК “Локо” Г.О. е категоричен и убеден, че грешки се допускат, но в тези, гореспоменати три мача, са против “Локо” Г.О. и това води до нереално временно класиране. 

    От началото на първенството се извърши много работа от УС на клуба и спортно техническото ръководство, за да може “Локомотив” да играе футбол, който съответства на възможностите и традициите в града ни, и да се харесва най-вече на многобройните си фенове. 

    Но…ние , УС и феновете, няма да допуснем трудът, средствата и усилията да нямат реални резултати.

    Оставаме с надежда и желание, че в следващите срещи на Локомотив съдийството ще бъде обективно и безпристрастно.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P