Последни новини
Локо Пд предлага нови договори на трима

Локомотив Пловдив ще предложи нови договори на трима играчи до края на сед­мицата, разбра „Тема Спорт“. Това са Веселин Марчев, Парвизджон Умарбаев и Димо Бака­лов. Вчера босът на смърфовете Христо Крушарски се завър­на от Аржентина и ще седне на масата за преговори с въп­росните трима играчи.

 

От сметките на старши треньора Бруно Акрапович обаче засега отпадат други трима с изтичащи през лято­то контракти. Това са Врата­рят Илко Пиргов, централни­ят защитник Димитър Везалов и бекът Муса Мохамед. Послед­ният е под наем от Истанбул Б и засега от „Лаута“ нямат възможност да го задържат повече.

 

„Аз лично съм говорил с Мар­чев, Умарбаев и Бакалов за но­вите им договори. Искам те да останат. На добър път сме”, сподели Акрапович след двубоя с Етър.

 

В момента Локо разполага с трима вратари – Пиргов, Милина и Росен Андонов. През следващия сезон ще бъде нала­ган хърватският страж. За Везалов ще се решава по-на­татък, след като стане ясно дали Юрица Булят ще подпише нов договор. Настоящият му е до лятото. Опция за центъра на защитата е и нигерийският национал Стивън Езе.

 

Димо Бакалов пък сподели, че се надява да излезе в чужбина.

 

Бруно Акрапович коментира и победата над Етър, която бе едва трета за него в 15 мача начело на тима в Първа лига.

 

„Първото полувреме беше лошо. Появи се старата ни бо­лест – да не може да си вкараме положенията. Етър играха по- добре преди почивката. Пре­дупредих играчите, но двама- трима не схванаха това, кое­то исках“, каза наставникът. Той бе категоричен, че с по­добна игра Локо трудно ще се класира за Лига Европа. Относ­но смяната на Аралица и него­вото недоволство от решени­ето той каза: „Аз съм треньор, а той играч и трябва да прави това, което кажа“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *