Последни новини
Лудогорец дава и защитник на Ботев (Пд)

Лудогорец и Ботев Пловдив са на път да затвърдят за пореден път добрите си взаимоотношения, наложени в последните години. „Тема Спорт“ разбра, че от лятото защитник на разградчани може да подсили канарчетата. Титулярят при жълто-черните Пламен Димов напуска след края на сезона, когато изтича и договорът му. Той почти сигурно ще продължи кариерата си в чужбина. Това отваря сериозна празнота в ариергарда. За това под наем от Лудогорец в посока Ботев може да премине някой измежду Георги Терзиев и Венцислав Керчев. Вторият се завърна преди началото на настоящата кампания след период на наем в Локомотив Горна Оряховица и играе главно за дубъла на орлите. Там от време на време е използван и Терзиев, който преди време бе преотстъпен в Хайдук Сплит.

 

В момента в центъра на защитата Димитър Димитров-Херо разполага още с Игор Пластун, Козмин Моци и Рафаел Форстър.

 

Почти сигурно и за следващия сезон в Ботев ще остане нападателят Жоао Паоло. Той премина в Лудогорец в началото на миналата година, но така и не успя да се утвърди и през зимата бе върнат на канарчетата. Паоло веднага се превърна в познатия реализатор и обяви, че се чувства отлично в Пловдив.

 

Вчера ръководствата на Ботев и Лудогорец са имали разговори в тази насока. Канарчетата засега не са предприемали никакъв ход по отношение на селекцията, тъй като изчакват развитие около въпроса със собствеността. Освен Димов почти сигурно след края на сезона ще си тръгне и фелипе Бризола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *