Последни новини
Майкъла разкритикува играта в отбрана на ЦСКА

Бившият играч и дирек­тор на ЦСКА Георги Илиев- Майкъла отправи сериозни критики към защитата след вечното дерби в сря­да.

 

 

„С тази формация в за­щитата ЦСКА няма никак­ъв шанс да играе с успех в евротурнирите, където винаги е било най-важно. С тази формация можем са­мо срещу Верея да играем. Равенството в дербито е справедливо. Малко слаби бяха страничните съдии. Трябваше да покажат жълт картон на Жеферсон и червен на Буш. Но в защитaтa сме много слаби – за 3 мача с водещите отбори ни вкараха 7 гола! И от малката пеналтерия. Това е безобразие. Треньорът го знае много добре това не­що и ние продължаваме да играем със същата форма­ция в защитата. Червени­те картони не повлияха на крайния резултат. Остава­ха малко минути. Имаше вариант да се покаже и втори жълт на Яблонски. Но това не е причина да ти вкарат 7 гола за 3 ключови мача! Съдията не ти е ви­новен за това“, заяви Майкъла.

 

„ЦСКА игра добре през първото полувреме, а през второто беше безобразен в защита. Толкова леки го­лове ни вкарват, че… Това просто не са играчи за ЦСКА. Но победата в това дерби така или иначе беше без значение. ЦСКА ще е втори, а Левски ще се бори за купата. С тази форма­ция в защита отписвам ЦСКА и за купата“, добави Илиев.

 

 

Главният скаут на ар­мейците Велизар Дими­тров бе критично настро­ен и към защитата, и към съдийството: „Имам забе­лежки към съдията, меко казано, съм озадачен от ня­кои странни решения, но нека да си преценяват ко­мисиите. Нашият червен картон беше безумие. Лев­ски заигра по-добре през второто полувреме. Лошо­то е, че за пореден път до­пускаме доста елементар­ни голове, и то след стан­дартни ситуации за Левски – с центрирания от десния фланг“, отчете Велизар Ди­митров.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *