27/05/2024
efbet ЛигаВсички новини

Майкъла: Това не са Левски и ЦСКА, ние не се прегръщахме преди мач

Майкъла: Това не са Левски и ЦСКА, ние не се прегръщахме преди мач, Football24.bg

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде мнението за дербито между отбора на Стамен Белчев и Левски.

„Една победа в този мач ще е за пред феновете. ЦСКА или Левски ще кажат пред своите запалянковци, че е спечелено дербито. Това не са ЦСКА и Левски, каквито са били, на 12-15 точки зад първия… В момента това са отбори на опашката след Лудогорец, вече 13 години. Единственото хубаво нещо, свързано с ЦСКА, е стадионът и феновете. Строи се сериозно на „Армията“, ЦСКА прави един много добър стадион, а не общежитие като Левски.

Не е сериозно да се прегръщаш със съперника преди мача. Не съм съгласен с това, по време на мача ти ги мразиш тези хора. След мача, да. Но преди мача, абсурд. А сега гледам прегръдки, любов. Едно време и треньорите нямаше да го допуснат това нещо. Уважавахме се, но преди мач да прегръщам Наско Сираков, Боби Михайлов, Гибона, Кокала, Мишо Вълчев – никога. Вътре в себе си имахме агресия срещу човека в синьо“, сподели Майкъла.

Не мога да коментирам 11 чужденци в ЦСКА, това не е сериозно. Те не знаят къде са. Взимат си парите, утре си тръгват. По този начин Лудогорец ще е шампион и 20 пъти. Да, може да бием Левски, но предпочитам да сме шампиони с поне шест българи вътре, после да влезем в Шампионска лига. ЦСКА – София с 11 чужденци не е ЦСКА“, добави бизнесменът.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P