Последни новини
Манолев: Каранга се извини пред целия отбор

Крилото на ЦСКА Станислав Манолев бе един от играчите, които говориха преди замина­ването за Испания вчера су­тринта. Най-възрастният в отбора (32 г.) коментира съ­перниците на втория лагер, както и закъснението на фер- нандо Каранга.

„Още сме сънени, но замина­ваме в позитивно настроение. Времето в Испания ще е хуба­во, контролите са със силни съ­перници, а терените са добри. Какво повече можем да иска­ме. Ще срещнем интересни от­бори. Не съм запознат с китай­ците, но другите два съперни­ка ги познавам отлично, особе­но Спартак“, каза Манолев.

„В Сандански се подготвих­ме добре физически, а сега трябва да изчистим някои тактически елементи. Почти същият отбор сме си, даже ми­сля, че надградихме, взехме 3-4 нови. Всеки отбор, който иска да има резултати и постоян­ство, трябва да е заедно дълго време. Да си познават къпани­те зъби, както се казва. При нас го има това, през есента се получиха добри резултати, но винаги може и повече. Сега очаквам да сме още по-силни. За новите си личи, че са добри играчи и се надявам бързо да се аклиматизират“, добави Ма­нолев.

„Отсъствието на Каранга не е повлияло негативно на отбора. Имаше много спекула­ции, но реално всичко беше нормално. Момчето си имаше някакви проблеми в Бразилия, разреши ги и се върна. Той се извини пред целия отбор. По принцип, когато някой закъс­нява повече, това дразни останалите. Но в случая не е имало проблеми, на всеки мо­же да се случи. Плюс това той си е понесъл наказанието. На­дявам се да играем в Европа, иначе ще се получи неловко“, коментира още Манолев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *