Всички новини Втора лига

Марица Пловдив подписа договор за партньорство

марица-пловдив

ПФК „Марица“ 1921 Пловдив и WINBET подписаха нов договор за партньорство. Той е за две години и е с по-добри условия за клуба, който ще получи по-голяма подкрепа от водещата бетинг компания. Партньорството между двете страни започна през 2021 година в навечерието на 100 годишнината на родния клуб на Христо Стоичков. WINBET продължава последователната си политика за подкрепа на българския спорт, а новият договор е закономерно продължение на успешното сътрудничество между компанията и клуба през последната година.

“Ние от ПФК “Марица” Пловдив сме изключително благодарни на основния партньор на клуба – WINBET. Подписването на новия договор, с много по-добри условия, дава по-голяма сигурност и спокойствие на всички в клуба. Благодарение на него ще продължим да се развиваме и да постигаме по-високи спортни постижения. Ние от ПФК “Марица” ще продължим да сбъдваме мечти, благодарение на партньорите ни от Winbet”, коментира членът на УС на клуба Христо Христов.

Свързани новини

Легенда на Марица се нуждае от помощ

Марица Пловдив победи вицешампиона на Македония в контрола

Марица награди двама свои футболисти

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P