efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Мартин Петров: Не ме търсете да коментирам български футбол

Мартин Петров: Не ме търсете да коментирам български футбол, Football24.bg

Мартин Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов обяви, че е дотук с българския футбол и заяви, че не иска да бъде търсен, за да „коментира български футбол“. Мартин Петров каза още „Георги Иванов-Гонзо да получи време“ след края на гласуването по време на изборния Конгрес за нов президент на Българския футболен съюз, на който бе избран Гонзо още на първи тур, докато Бербатов и екипът му останаха втори с 181 гласа.

„Аз бях дотук. Не ме търсете да коментирам български футбол. Три години се опитахме да направим. Най-лесно ни беше да гледаме отстрани. Захванахме се с тази битка. По правилния, законния, честен начин се опитахме. Хубаво е, че се разсеяха всякакви съмнения. Нека дадем време на Георги Иванов – Гонзо ще видим“, коментира Мартин Петров.

„Аз отивам да си изчистя басейна в Мадрид и да се отдам на почивка. Три години ми костваше много. Благодаря на Бербатов, че ми гласува доверие. Горе главата. Винаги ще сме заедно“, каза още той.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P