Всички новини Трета лига Югоизточната Трета лига

Миро Миндев: Загорец направи приличен полусезон, някои от опитните футболисти разочароваха

Треньорът на Загорец Мирослав Миндев определи като прилично представянето на неговия тим през първия полусезон в Югоизточната Трета лига.

Отборът от Нова Загора завърши годината на 7-ата позиция, но според него това е нормално с оглед на факта, че тимът бе напуснат от много състезатели през лятото.

“Мисля, че се представихме прилично с оглед на това, че много от добрите ни футболисти си тръгнаха през лятото, а всички тези промени нямаше как да не дадат отражение. Имахме проблеми с атаката през голяма част от полусезона и това си пролича в някои от срещите. Знаете как е в аматьорския футбол, винаги някой може да си тръгне, така че за момента не знам с кои футболисти ще се разделяме. Търсим хора и ако изпадне някой добър футболист от региона, ще се възползваме и ще се опитаме да го привлечем. Позицията ни в класирането за мен лично е очаквана. Цялостно новите хора в отбора ме впечатлиха, а някои от по-опитните разочароваха. Ще се стремим към по-добро представяне през втория полусезон. Според мен битката за върха в нашата група ще я спечели Несебър, до момента те са най-добрия отбор”, обяви той пред Football24.bg.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P