Последни новини
Моуриньо разкри трансферните планове на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Жозе Моуриньо разкри на кои позиции ще търси нови играчи през лятото, но заяви, че клубът няма да харчи сериозни суми през задаващия се трансферен прозорец.

 

„Ще инвестираме базова сума, за да подобрим състава. Трябва да намерим заместник на Майкъл Карик и Маруан Фелайни, ако той напусне. Винаги в един отбор има играч или играчи, които не играят много и искат да си тръгнат. Ще барнем малко състава си, но вярваме повече в развитието на нашите играчи, отколкото в това да харчим. Имаме някои млади футболисти, които трябва да сграбчат възможността с две ръце възможностите за тяхната еволюция.

 

Можем ли да станем по-добри през следващия сезон? Да опитаме. Дали Манчестър Сити ще запазят нивото си или ще го подобрят, само те могат да кажат. Но, ако те ще инвестират още в този отбор, ще е трудно за останалите. В момента дори не мисля за следващия сезон или за финала за Купата. Мисля само за следващия мач – Арсенал, защото ни трябва една точка, за да завършим в топ 4 и 7 точки за да завършим втори. А ние заслужаваме да завършим втори. Трябва да завършим втори”, заяви Моуриньо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *