Последни новини
Мъри: Левски ще спечели Купата

Станимир Стоилов е пос­ледният треньор, извел Левски до Купата на България. Той стори това през 2007 година. Тогава сините се наложиха с 1:0 над Литекс след продълже­ния, като битката за трофея се игра в Стара Загора. След това Левски игра два финала – през 2013 и 2015 години, но ги загуби и двата. Според Стои­лов сините обаче ще завоюват трофея утре срещу Славия. Мачът е от 19:30 часа на наци­оналния стадион.

 

 

„Мисля, че явният фаворит във финала и този отбор, кой­то ще спечели, е Левски. Ня­мам никакви съмнения. Не мо­же съдийският фактор да ре­ши финала. Трябва да оставим съдиите да си вършат работа­та. Реферите се стараят, мис­ля, че вече трябва да ги оста­вим на мира. Не бива да тър­сим проблемите в тях, а да погледнем повече играта и по­ложителните емоции, които носи тя. Сигурен съм, че Левски и Славия ще играят добър фи­нал“, каза Стоилов, фаворит да ръководи сблъсъка с белите е рефер №1 в ранглистата Ни­кола Попов.

 

 

Вчера Мъри изгледа двубоя от Втора лига между Локомо­тив София и Царско село, кой­то бе спечелен от столични­те железничари с 2:1.

 

„Стана интересен двубой. За жалост, се разби футболният ритъм – имаше повече емоции и нерви. Но като за второто ниво няма какво повече да искаме от футболистите. Стараха се и играха, видяхме три гола. Ня­мам големи наблюдения върху всички отбори в Първа лига, за да коментирам какви са разли­ките между тях и Локо и Царс­ко село. Ще се види на баражи­те“, каза Стоилов, който в мо­мента е селекционер на нацио­налния отбор на Казахстан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *