efbet Лига Водещи новини Всички новини

Мъри: Не гледам класирането! Когато Левски не е първи, не ми е интересно

Наставникът на “Левски” Станимир Стоилов коментира предстоящия двубой на тима срещу Арда.

“”Арда” повиши нивото си през втория полусезон. Играе комбинативен и атакуващ футбол. Отбор, който прави впечатление с начина си на игра. За нас това е отлична възможност да покажем какво можем. Футболистите ще имат един добър тест преди дългата пауза. Очаквам да изиграят мача на максималните си възможности и да наложим нашата воля на терена.

За нашия отбор всеки отсъстващ играч е огромна загуба. Тези футболисти в атакуващ план при нас са малко. Имаме по-голяма конкуренция в линията на защитата, където даже не можем да натоварим равномерно всички защитници. Рано или късно ще дойде времето на всеки.

Комбинативният стил и индивидуалните качества на играчите преобладават в “Арда”. Имат добра изчистена схема и постройка. По-важно е как нашият отбор ще играе. Искам моят отбор да играе на максимума от своите възможности.

Най-важно е отборът да затвърди победите. Не се вглеждам много в класирането. Когато “Левски” не е първи, не е много интересно за мен. Важно е да трупаме победи. Трите точки се явяват златни в тази сгъстена група от отбори. Трябва да се стремим към добра игра и победа. Очаквам привържениците отново да са на стадиона. Трябва да стигнем до края на възможностите си, за да спечелим. Иначе може да имаме проблем”, сподели Мъри.

Стоилов говори и за ситуацията в отбора заради финансовата криза на “Герена”.

“Футболистите трябва да мислят само за представянето на терена. Техен ангажимент е “Левски” да побеждава и да радват хората. Всички други проблеми са решими.

Имаме разговори с всеки играч – обясняваме му каква точно е истината. Клубът прави всичко възможно да задоволи интересите на играчите. Най-доброто нещо е, че отборът е млад. Играчите имат голям хоризонт пред себе си. Много често играчи отиват в Европа неготови и кариерата им приключва бързо с връщане назад. Аз като треньор трябва да направя всичко възможно тези играчи да са добре обучени”, заяви Стоилов.

Свързани новини

Вдигнали със 100% парите на асистентите на Мъри

Брьондби още следи изявите на Кордоба

Сериозна почивка в Левски

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P