Последни новини
Наинголан: Сега останалите ще се страхуват от нас

Полузащитникът на Рома – Раджа Наинголан смята, че неговият отбор абсолютно заслужено продължава напред към ½-финалите в Шампионска Лига след паметен успех над Барселона с 3:0 на Олимпико.

 

„3:0 беше невероятно, но ако гледате двата мача, ние искахме повече победата и заслужено продължаваме напред. Вкарахме три важни гола срещу отбор, който е спечелил толкова много през последните години. Днес всичко беше фантастично, от стадиона до атмосферата около нас. Ние вярвахме.

 

Малцина ни даваха шанс да продължим напред, когато бе изтеглен жребия, но имайки предвид несправедливия резултат след първия мач, трябваше да вярваме, защото нямаше какво да губим.

 

Рано стигнахме до 1:0 и създадохме много положение, което ни даде увереност. Радвам се за отбора, защото хората ни наричаха загубеняци, което само ни надъхваше. Треньорът искаше да промени някои неща, за да направим така, че Барселона да не може да излезе от защитата. Това беше перфектният мач и ние се възползвахме от много от положенията си.

 

Трябва да продължим да работим и не пречи да мечтаем. Всеки мач е труден, но сега след като елиминирахме Барселона останалите ще започнат да се страхуват от нас”, заяви Наинголан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *