efbet ЛигаВсички новини

Нападател на ЦСКА-София: Бих отишъл единствено в Лудогорец, защото е стъпка напред!

Нападател на ЦСКА-София: Бих отишъл единствено в Лудогорец, защото е стъпка напред!, Football24.bg

„Има много време до края на сезона. Трябва да догонваме. Щеше да е хубаво, ако бяхме започнали по-добре. Сега сме предизвикани да преследваме Локомотив Пловдив и Черно море. Лудогорец също е там и няма да ни бъде лесно”, заяви лидерът на ЦСКА-София Амос Юга пред Диема спорт.

„Имало е запитвания към мен, но никой не е идвал с готово предложение за договор. Всеки може да си говори, но реалността е, когато имаш нещо черно на бяло. Аз нямам конкретна оферта към мен, всичко е глупост. Чувствам се добре в ЦСКА, моето семейство също. Имам договор за още три години и ще видим, но нещата наистина ми харесват, защото в клуба има страхотен колектив. Не искам да говоря като някои хора, че ще играя само за един клуб или нещо такова. Към момента съм част от ЦСКА и съм щастлив тук. Единственият клуб, където мога да отида, е Лудогорец, защото е една стъпка по-напред. Но да бъда частен – не бих заменил живота в София с този в Разград. Харесва ми тук. Защо трябва да ходя там, освен за повече пари? Жена ми веднъж ме попита: „Искаш ли да отидеш в Лудогорец?”, а аз казах: „Не, не искам”. Така че мисля, че засега оставам тук”.

“Надявам се един мач стадионът да бъде пълен. Вярвайте на треньора и на играчите. За нас е много приятно, когато играем пред пълни трибуни. Ние печелим заедно, губим пак заедно. Много е приятно да празнуваме пред 18 хиляди, а не пред 3 хиляди. Така че елате на стадиона”, сподели Юга.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P