27/05/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Наско Сираков: Левски е напът да спечели мача с НАП

Наско Сираков: Левски е напът да спечели мача с НАП, Football24.bg

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, дава пресконференция за състоянието на сините във финансов и спортно-технически план.

„Ще изнеса само някои цифри, които вълнуват синята общност. За последната една година ПФК Левски е платил над 6 милиона лева по така наречената главница. Левски не дължи нито една стотинка, към която да дължи лихви. Освен това, текущи задължения през тази една година са платени 4.04 млн. Над 2 милиона са платени към дистрибутори и просрочени задължения, общо близо 13 милиона лева“, обяви Сираков, а след това допълни:

„Затова нашата скамейка и играем с 13 човека. Това повече няма да се повтори. Но първостепенната задача бе, че се справихме по този показател блестящо. Това е благодарение не само на хората в клуба, но и на огромна част от синята общност, която по всякакъв начин се стремеше да помага и да спаси любимия си клуб. Неслучайно казах преди няколко месеца, че най-важният мач на Левски е с НАП и ние сме напът да го спечелим“.

„През месец май ще вземем минимум пет нови играчи. Работи се много сериозно по селекцията. За всеки продаден играч ще бъде намиран заместник. Трябват ни минимум 18 добри играчи“, изтъкна Сираков, като той се извини на треньорския щаб на отбора, че го е поставил в ситуация да няма на разположение достатъчно и равностойни играчи на резервната скамейка.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P