Последни новини
На „Тича“ подменят защитата

Новината за интереса на Черно море към защитника на Дунав Ивайло Марков само потвърждава очакването, че именно в отбраната на „моряците“ се очертава драсшчна промяна през лятото.

 

Опитният Даниел Димов се присъедини към тима, след като не успя да си уреди трансфер в чужбина през зимата. При всички положения той ще направи още един опит през следващия сезон.

 

Мирослав Енчев пристигна от Верея, но за нещастие бе сполетян от контузия още в първия мач срещу Берое от пролетния полусезон, когато получи прорезна рана на глезена. Дали ще остане през следващия сезон при „моряците“, ще се реши в края на този.

 

Единственият сигурен е може би Илиас Хасани. Той се утвърди като един от най-стабилните централни бранители в първенството. В края на миналата година дори игра за Алжир в световна квалификация срещу Замбия. Но от тогава не е викан повече. По думите му заради новото ръководство и честата смяна на треньори за последната година – четирима сменени, а последният треньор е алжирската легенда Рабах Маджер. Със сигурност позициите в защитата са може би най-невралгичните и най-важни за тима, защото през новия сезон освен наличния потенциал треньорското ръководство ще разчита на младите и обещаващи таланти от школата, повечето от които играят в средата на терена и в атака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *