27/05/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Ники Михайлов: Гонзо е мъж с главно „М“

Ники Михайлов: Гонзо е мъж с главно „М“, Football24.bg

Капитанът на Левски Николай Михайлов бе гост в „Код Спорт Подкаст“. В него той коментира твърденията, че баща му Борислав Михайлов продължава да командва в БФС чрез новия президент Георги Иванов-Гонзо.

„Това са неща, които „някои си коментират“. Както си коментираха, че той няма да си тръгне, че нямало да си подаде оставката. Това е едно от тези неща. Аз имах честта да играя с Георги Иванов-Гонзо, имах честта и в годините да го познавам като личност. Да го видя и опозная, когато баща ми го направи технически директор на БФС. Така че Гонзо, който го познава, знае, че не е от хората, на които някой може да му дава наставления и неща, които да прави. Той е мъж с главно „М“. А иначе има хора, които винаги коментират. В България всеки говори за зависимости – този е зависим на онзи, а третият на друг. Факт е, че се направи кристално чист конгрес, какъвто беше и предишният, а и по-предишните. Клубовете избраха. Даже не се стигна и до балотаж, въпреки че се очакваше безапелационна победа на триото. Така че този резултат е красноречив“, заяви Николай.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P