Последни новини
Николай Бодуров: Господ да е на помощ на Левски!

Един от лидерите на ЦСКА-София Николай Бодуров каза остри думи след победата над Верея. Той бе оставен да почива, за да може да бъде свеж за предстоящото дерби с Левски. Националът е сигурен, че „сините“ се страхуват от неговия отбор и това се е видяло в мача за Купата на България, който спечелиха.

 

„Добра победа. Имаше настроение в играта. Вкарахме голове за самочувствие. Това бе най-малкото, с което се отърва Верея. Беше много важно, че победихме. Надявам се тази победа да ни вдъхне самочувствие и увереност за Левски и да победим“, каза Бодуров пред стадион „Българска армия“ след срещата.

 

„Първият, който ще влезе в огъня, съм аз. Ако знам, че всички ще ме последват и а и да не знам – че ще вляза първи, няма проблем. Мисля, че съм доказал, а и отборът ми има уважение да ме следва. Най-важното е да сме един колектив не само срещу Левски, а във всеки мач. Защото като ги гледам, и с 15-годишни да излезем, те се страхуват от нас. То е ясно, че се страхуват. Видя се и последния мач. Нищо, че не победихме. Агресията ни отстъпваше в последния мач. Като качества сме доста над Левски. Покри ги късметът този мач. Надявам се в следващия да не ги покрие. Късметът да е с нас и ако е така, Господ да им е на помощ“, закани се Бодуров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *