Последни новини
Николай Киров: Жоао Пауло запали искрата

Наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров остана доволен от обрата, който неговите футболисти постигнаха срещу Верея след като изоставаха с 2 гола след по-малко от 30 минути игра. В крайна сметка „канарчетата” победиха на „Трейс Арена” с 2:4 навръх своя 106-ти рожден ден.

 

„Искам да честитя годишнината на всички ботевисти. Най-хубавото в днешната победа е именно това, че успяхме да зарадваме феновете по някакъв начин. Мачът мина през много перипетии, с едно ужасно начало и разконцентрирани действия в нашата защита, доведоха до там съперникът да поведе с два гола.

Хубавото е, че все пак момчетата показаха характер и съумяха да обърнат двубоя.

 

Двете ситуации за гола са ситуации, при които няма как да се допусне гол в твоята врата, ако си концентриран. На това отдавам лошото начало на двубоя. Изпълнението на Жоао Пауло запали искрата. Страхотно изпълнение на Жоао. Изпълнение, което той може и го е правил много пъти. Даде импулс на отбора, за обърнем. Аз затова държах да бъде привлечен. Познавам много добре неговите качества и бях сигурен, че ще помогне на отбора и към момента го прави.

 

Имаме по-голямо разнообразие в атака, което хубаво. Най-важното нещо е да подсилим защитата за следващите мачове. Имаме един двубой до прекъсването. Цялото това време ще го използваме, за да работим. Сега трябва да мислим изцяло за двубоя с Дунав. Трябва да направим всичко възможно да ги разузнаем по най-добрият начин, да запознаем състезателите и да спечелим и този двубой и тогава ще мислим за прекъсването“, каза Киров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *