19/06/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Новият треньор на ЦСКА-София: Попаднах на правилното място

Новият треньор на ЦСКА-София: Попаднах на правилното място, Football24.bg

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич говори за първи път пред родниите медии

“Добре дошли на пресконференцията. Много съм щастлив да съм тук. Вече уча български като уважение към вашата страна и този велик клуб. Поздрави на всички, които обичат ЦСКА. Аз съм хърватин. За мен е по-лесно на родния език и може повече да говоря в детайли”, сподели Стипич на български език.

“Благодаря на ЦСКА, че показа доверие. Знам къде идвам – в отбор с големи цели. Благодаря на директорите. Нямам търпение да започна да работя с играчите, да усетя съблекалнята и да съм част от клуба. Най-важно е да имаме стабилност. Няма да е лесно. Наясно съм какво се очаква от мен. Надяваме се нещата да протекат по най-добрия начин. Ще дадем всичко от себе си”.

“Бях запознат с презентацията. Водихме подробни разговори по темите. Дойдох, защото ЦСКА е голям клуб с множество фенове, които винаги стоят зад него. Усетих, че това е моето място и искам да съм част от ЦСКА”, добави хърватинът с германски паспорт.

“Резултатите във футбола са всичко. Останалото е романтика. Бих ви помолил като за начало да ни дадете спокойствие, да имаме търпение. Най-добрите решения се взимат, когато могат да се обмислят, не под натиск. Ще видите, че резултатите ще дойдат”.

“Чувствам се добре. Чувствам, че попаднах на правилното място. ЦСКА не се нуждае от треньор без визия за бъдещето. Целта е след една година да сме напред. Играта трябва да се подобри. Сигурен съм, че имам добри играчи. Нова атмосфера, нова обстановка, нова енергия. Дългосрочната ни цел е договорът ми 1+1 година да е един от многото. Идеята ми е да съм в ЦСКА до живот и да върна славата на ЦСКА”, сподели новият наставник на “армейците”.

“Всички вие, както аз и играчите минахме период през COVID, когато се играеше през празни трибуни. Нашето желание е, когато феновете се завърнат на стадиона, всички да сме заедно. Нямам търпение да се случи и всички заедно да се борим за победи”.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P