Последни новини
Новият треньор на ЦСКА ще бъде представен след 20-ти май

ЦСКА ще представи новия си треньор след последния мач през този сезон – с Берое на 20 май. Очаква се в рамките на не повече от 2-3 дни след двубоя да стане ясно кой ще води чер­вените от лятото. Почти си­гурно е, че следващият специа­лист, който ще поеме отбора, ще е чужденец със солидна ви­зитка. Ръководството има своите варианти, а преговори­те са в напреднала фаза, но се изчаква краят на сезона. Хрис­то Янев бе назначен за време­нен треньор, като вече напра­ви повторен дебют – 0:0 с Лу- догорец навръх 5 май, а му ос­тават още три срещи – с Верея (12 май), Левски (15 май) и Берое (20 май).

 

Следващият наставник ще има на разположение близо 2 месеца, за да се запознае с от­бора и да го подготви не само за атака на титлата, но и за подобаващо завръщане на меж­дународната сцена. Първият официален мач на армейците ще е в Лига Европа на 12 юли.

 

Вчера в медийното прост­ранство за ЦСКА бе спрегнат португалецът Марко Силва – треньор, който нашумя в пос­ледните няколко сезона. 40-годишият специалист е водил Ещорил (2011-2014), Спортинг Лисабон (2014-2015), Олимпиакос (2015-2016), Хъл Сити (2017) и за последно Уотфорд (2017-2018), като е бил начело на двата английски отбора във Висшата лига. Шансовете Силва да застане на кормило­то на ЦСКА обаче изглеждат илюзорни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *