Последни новини
Орачев похвали Мартин Ковачев

Треньорът на Дунав Малин Орачев отличи изявите на новото попълнение Мартин Ковачев в спаринга със Санкт Пьолтен. Той разкри, че се очакват поне трима футболисти на проби в Дунав по време на лагера в Турция.

„Срещнахме отбор, който бе добре организиран, представихме се на ниво. През първата част стояхме по-добре на терена. Опитвахме да градим много ходови атаки. В защита играхме стабилно. Докато през втората част след смените, които направихме, в известен период имаше дезорганизация и колебание в играта ни. Тогава ни липсваше смелост в отиграванията и единоборствата. Ще си извадим необходимите поуки, видях много важни неща. Доволен съм от привличането на Мартин Ковачев. Познавам го много добре и затова го взехме в Дунав.

Футболист, който с опита си може да помага, както на защитата, така и на хората, които играят пред него. Очаквам поне трима футболисти, от които може би двама ще дойдат още утре (б.р. – днес). Но те ще са на проби. Играчите са чужденци. В момента при нас пробен период кара и Александър Митрович, на когото по всяка вероятност ще бъде предложен договор“, заяви Орачев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *