Последни новини
От Верея: Има малодушие в нашия отбор, загубихме съвсем очаквано

Треньорът на Верея Иван Вутов даде своя коментар след загубата на неговия тим от Левски с 0:2 на стадион „Георги Аспарухов“. Той остана разочарован от отношението на неговите футболисти към мача, а попитан за коментар около сегашната ситуация на „сините“, той предпочете индиректно да каже своето мнение с история отпреди години.

„Очаквана загуба, играме срещу Левски – отбор, който е лицето на България. Искахме да направим достоен мач, но мисля, че не се получи. Имаше много грешки от наша страна. За тактика без да тичаш и да спираш и да подаваш не можем да говорим. Ние сме казали на момчетата, че тези мачове на са за отбора, а за тях. Някои искат да отидат в други отбори и да играеш срещу Левски и ЦСКА и да си малодушен, не го разбирам.“

„Когато човек не е концентриран, грешките са елементарни. Това явно говори, че футболистите не са заинтересовани, заради класирането. Липсващите са много важни за нас и носят характер в нашата игра. Исках да видя млади момчета, които да дадат заявка, че могат да играят. Имаме различни мнения за начина на игра за Левски, най-малко мога да давам съвети на италианец. По мое време имахме разговор с феновете, когато ми казаха „Ние втори можем да бъдем и без треньор, ако това ти е целта, по-добре си стягай багажа.“, заяви той.

Снимка: Новспорт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *